Какви услуги предлагаме - ремонт на оръжия за биатлон

показваща вътрешното изработване на прикладите

Освен предлаганите на снимките приклади, ние можем да изработим и такива по Ваше желание, съобразени с вашите нужди и желания. Също така ние можем да персонализираме вашето спортно оръжие с възли и детайли произведени от нас, включително и такива направени по изрична ваша поръчка. Можем да ви предложим и всякакъв вид ремонт на вашето оръжие, както и реновиране и промяна на геометрията на приклада. Можем да направим различни видове оцветяване на приклада ви, едноцветно и многоцветно, както и ръчно рисуване, хидрографика и лакиране на естествена дървесина.
Решите ли да използвате нашите услуги за направата на персонален приклад, ергономичните ви данни могат да бъдат свалени при нас в основната ни работилница, както и при договорка на желана от вас локация. Възможно е също при направата на приклад да се използват ергономични данни от стар такъв, който вече сте използвали.

Какво можем да направим за Вашето оръжие ?

- изработка на приклади и други части за оръжия за биатлон по индивидуална заявка и размери.
- Извършване на интервенции върху механиката на оръжието, както и замяна на негодни детайли, с цел привеждането му в нормална експлоатационна годност.
- Отстраняване на ръжда, драскотини и каверни от всички стоманени части на оръжието с последваща крайна обработка.

пример показващ поставен фрикционен силиконов елемент на затилъка